1 dataset found

Etiketat: Transporti

Filtro rezultatet
  • Statistikat e Transportit 2012 - 2016

    Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka përgatitur publikimin me të dhëna për Transportin Rrugor, Hekurudhor, Ajror dhe Postë telekomunikimit. Ky publikim statistikor...
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).