1 dataset found

Etiketat: Statistikat e Tregut të Punës

Filtro rezultatet
  • Statistikat e Tregut të Punës 2002 - 2015

    Qëllimi i Anketës së Fuqisë Punëtore (AFP) në Kosovë është të ofrojë të dhëna statistikore mbi indikatorët statistikorë të tregut të punës dhe të mundësojë krahasimin e tyre me...
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).