1 dataset found

Etiketat: Statistikat e Çmimeve

Filtro rezultatet
  • Statistikat e Çmimeve

    Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) gjegjësisht Departamenti i Statistikave Ekonomike dhe Llogarive Kombëtare ka filluar të publikojë Indeksin e Çmimeve. Çmimet e importit...
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).