6 datasets found

Formatet: LINK

Filtro rezultatet
 • Statistikat e Popullsisë 2008 - 2015

  Kurorëzimet dhe shkurorëzimet, Lindjet dhe vdekjet, Shkaqet e vdekjeve, Migrimet, Gratë dhe Burrat, VLERËSIM Popullsia e Kosovës, Struktura e popullsisë.
 • Regjistri i Bizneseve

  Regjistri statistikor i Bizneseve (RSB) shërben për qëllime statistikore dhe duhet të identifikojë qartësisht njësitë, në mënyrë që: - Të mundësojë marrjen e informacionit për...
 • Statistikat e Llogarive Kombëtare dhe Qeveritare

  Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK), respektivisht Departamenti i Statistikave Ekonomike dhe Llogarive Kombëtare ka përgatitur publikimin e Llogarive Qeveritare të Kosovës...
 • Statistika të përgjithshme

  Republika e Kosovë ka një sipërfaqe prej 10 908 km². Gjendet në pjesën e Evropës jug-lindore, e kufizuar me Shqipërinë në jug-perëndim, Malin e Zi veri-perëndim, Serbinë në...
 • Statistikat e Çmimeve

  Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) gjegjësisht Departamenti i Statistikave Ekonomike dhe Llogarive Kombëtare ka filluar të publikojë Indeksin e Çmimeve. Çmimet e importit...
 • Statistikat e Bujqësisë

  Sektori i bujqësisë në Kosovë Kosova ka një siperfaqe të përgjithshme prej afro1.1 milion ha, nga e cila 53 përqind është sipërfaqe e kultivueshme ndërsa 41 përqind (455,000 ha)...
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).