3 datasets found

Organizatat: Divizioni për Buxhet dhe Financa/Ministria e Administratës Publike Etiketat: MAP

Filtro rezultatet
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).