2 datasets found

Grupe: Popullësia

Filtro rezultatet
  • Statistikat e Popullsisë 2008 - 2015

    Kurorëzimet dhe shkurorëzimet, Lindjet dhe vdekjet, Shkaqet e vdekjeve, Migrimet, Gratë dhe Burrat, VLERËSIM Popullsia e Kosovës, Struktura e popullsisë.
  • Regjistrimi popullsisë 2011

    Regjistrimi është aktiviteti kryesor statistikor që jep mundësi për të marrë informacione më të plota rreth popullsisë në një kohë te caktuar. Ai është burimi më i rëndësishëm i...
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).