Të dhëna të shpenzimeve për komunali për ndërtesat e institucioneve publike që menaxhohen nga MAP

Të dhëna të shpenzimeve për komunali për ndërtesat e institucioneve publike që menaxhohen nga MAP

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Autor Divizioni për Buxhet dhe Financa
Mirëmbajtësi Divizioni për Buxhet dhe Financa
Versioni 1.0
Ndryshuar së fundmi Shtator 20, 2018, 11:34 (Europe/Tirane)
U krijua Shtator 20, 2018, 11:28 (Europe/Tirane)