Të dhëna për viktimat e trafikimit sipas origjinës

Të dhëna për viktimat e trafikimit sipas origjinës

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Versioni 1.0
Ndryshuar së fundmi Maj 24, 2018, 09:07 (Europe/Tirane)
U krijua Maj 24, 2018, 09:05 (Europe/Tirane)