Të dhëna për shpenzimet e departamenteve dhe agjencive të MAP-it

Të dhëna për shpenzimet e departamenteve dhe agjencive të MAP-it

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Autor Divizioni për Buxhet dhe Financa
Mirëmbajtësi Divizioni për Buxhet dhe Financa
Versioni 1.0
Ndryshuar së fundmi Shtator 24, 2018, 14:58 (Europe/Tirane)
U krijua Shtator 20, 2018, 11:40 (Europe/Tirane)