Të dhëna për sasinë dhe llojet e drogave të konfiskuara

Të dhëna për sasinë dhe llojet e drogave të konfiskuara

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Versioni 1.0
Ndryshuar së fundmi Maj 24, 2018, 08:51 (Europe/Tirane)
U krijua Maj 24, 2018, 08:49 (Europe/Tirane)