Të dhëna për numrin e rasteve të raportuara për veprën penale të fajdeve dhe detyrimeve

Të dhëna për numrin e rasteve të raportuara për veprën penale të fajdeve dhe detyrimeve

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Versioni 1.0
Ndryshuar së fundmi Maj 24, 2018, 08:41 (Europe/Tirane)
U krijua Maj 24, 2018, 08:38 (Europe/Tirane)