Të dhëna për kallëzimet penale, personat e dyshuar dhe të arrestuar për pastrim parash

Të dhëna për kallëzimet penale, personat e dyshuar dhe të arrestuar për pastrim parash

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Versioni 1.0
Ndryshuar së fundmi Maj 17, 2018, 11:58 (Europe/Tirane)
U krijua Maj 17, 2018, 11:54 (Europe/Tirane)