2013 - Tabela me të Dhënat për Numrin, Strukturën ...

URL: http://data.rks-gov.net/dataset/31ba821a-e808-470f-b4cf-9af9bdcf4eaa/resource/29040695-5143-4ff5-8714-ef85002eedbc/download/tabela-me-te-dhena-per-pozitat-e-nivelit-te-larte-drejtues-ne-ministri-dhe-agjenci-ekzekutive--.xlsx

2013 - Tabela me të Dhënat për Numrin, Strukturën Etnike & Gjinore të Drejtuesve të Nivelit të Lartë në Ministri dhe Agjenci Ekzekutive

Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shum informacione

Shakrko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Dhjetor 26, 2017
U krijua Dhjetor 26, 2017
Formati XLS
Licenca GNU Dokumentimi i Licencës Pa Pagesë
createdover 1 year ago
formatXLS
has views1
id29040695-5143-4ff5-8714-ef85002eedbc
last modifiedover 1 year ago
on same domain1
package id31ba821a-e808-470f-b4cf-9af9bdcf4eaa
position2
revision id14d1fb49-bcb6-4c44-9ddc-9e5c8da618a9
stateactive
url typeupload