2013 - Tabela me të Dhëna e Pozitave të Nivelit ...

URL: http://data.rks-gov.net/dataset/9502de4f-a56f-418e-8a07-3a3446e799b3/resource/cf2a72d1-9f1b-4bfe-be14-83e130eca1c8/download/tabela-me-te-dhena-per-pozitat-drejtuese-ne-ministri-dhe-agjenci-ekzekutive---viti-2013.csv

2013 - Tabela me të Dhëna e Pozitave të Nivelit Drejtuese në Ministri dhe Agjenci Ekzekutive

Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shum informacione

Shakrko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Dhjetor 26, 2017
U krijua Dhjetor 26, 2017
Formati CSV
Licenca GNU Dokumentimi i Licencës Pa Pagesë
created11 months ago
formatCSV
has views1
idcf2a72d1-9f1b-4bfe-be14-83e130eca1c8
last modified11 months ago
on same domain1
package id9502de4f-a56f-418e-8a07-3a3446e799b3
position3
revision id197ec1e8-f13c-45d8-baf1-60ea558262e7
stateactive
url typeupload