2016 - Tabela me të Dhëna për Fushat e Trajnimit ...

URL: http://data.rks-gov.net/dataset/121552b5-be91-4023-bf2c-e45f5e76d349/resource/4ee852c2-35b0-42ed-aa05-852e2c56bd07/download/tabela-me-te-dhena-per-fushat-e-trajnimit-per-organizata-jo-qeveritare-dhe-kompani-private-per-v.csv

2016 - Tabela me të Dhëna për Fushat e Trajnimit për Organizata Jo-Qeveritare dhe Kompani Private

Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shum informacione

Shakrko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Dhjetor 28, 2017
U krijua Dhjetor 28, 2017
Formati CSV
Licenca GNU Dokumentimi i Licencës Pa Pagesë
createdover 1 year ago
formatCSV
has views1
id4ee852c2-35b0-42ed-aa05-852e2c56bd07
last modifiedover 1 year ago
on same domain1
package id121552b5-be91-4023-bf2c-e45f5e76d349
position1
revision idf062a5bc-4508-4340-bc7b-9e32835acc58
stateactive
url typeupload