Lindjet dhe vdekjet

URL: https://ask.rks-gov.net/sq/popullsia/category/75-lv

Lindjet dhe vdekjet

Ende nuk ka faqe të krijuara për këtë lloj burimi.

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Tetor 12, 2016
U krijua Tetor 12, 2016
Formati LINK
Licenca Creative Commons CCZero
createdover 2 years ago
formatLINK
id2218da5b-54f6-4aad-be50-8ee2b1b1368c
package id84e0cd61-fb05-4a3d-8ee4-5a8644f51e57
position1
revision id19c55ffc-5ec5-4eee-9d96-a8bc0219ab57
stateactive