Statistikat e Arsimit për Çerdhe dhe Parshkollor ...

URL: http://data.rks-gov.net/dataset/59273966-78a9-4ee6-a278-3189fa6309b0/resource/9bb4d9e9-8f52-4bc4-8bd1-cd4369669d05/download/statistikat-e-arsimit-per-cerdhe-dhe-parshkollor-2011-2012.pdf

Nga abstrakti i setit të të dhënave

Publikimi i statistikave të arsimit është publikim i përbashkët i bashkëpunimit në mes Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) dhe Agjencisë së Statistikave të Kosovës...

Burimi: Statistikat e Arsimit në Kosovë 2001 - 2015/2016

Ende nuk ka faqe të krijuara për këtë lloj burimi.

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Tetor 6, 2016
U krijua Tetor 6, 2016
Formati PDF
Licenca Tjera (Pa Hapura)
createdover 2 years ago
formatPDF
id9bb4d9e9-8f52-4bc4-8bd1-cd4369669d05
last modifiedover 2 years ago
on same domain1
package id59273966-78a9-4ee6-a278-3189fa6309b0
position16
revision id5349230b-af1f-483b-8f06-d568b969e5fd
stateactive
url typeupload