Statistikat e Arsimit 2012-2013

URL: http://data.rks-gov.net/dataset/59273966-78a9-4ee6-a278-3189fa6309b0/resource/35377903-71e2-40ef-9171-a5079336efd0/download/statistikat-e-arsimit-2012-2013.pdf

Nga abstrakti i setit të të dhënave

Publikimi i statistikave të arsimit është publikim i përbashkët i bashkëpunimit në mes Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) dhe Agjencisë së Statistikave të Kosovës...

Burimi: Statistikat e Arsimit në Kosovë 2001 - 2015/2016

Ende nuk ka faqe të krijuara për këtë lloj burimi.

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Tetor 6, 2016
U krijua Tetor 6, 2016
Formati PDF
Licenca Tjera (Pa Hapura)
createdover 1 year ago
formatPDF
id35377903-71e2-40ef-9171-a5079336efd0
last modifiedover 1 year ago
on same domain1
package id59273966-78a9-4ee6-a278-3189fa6309b0
position9
revision id65b73c8d-2713-4bdf-b6fd-6c7d1bde5710
stateactive
url typeupload